Poslední komentáře

Dětství
lucka: Ahoj adam lambert si tak sexy a si pjeknej kluk a zpěvák
Dětství
lucka: Ahoj adame lambert ja lucka tě miluju tě
Dětství
lucka: Ahoj adame lambert ja lucka tě miluju tě
Dětství
nikol: adam lambert je prostě užasnej já ho tak miluju dnes má narozeniny přeju nej hodně lásky atd :D
Dětství
milujeme Adama =o*: Hele ty co jsi psal tenhle hnusnej komentar: je to buzerant a buzerantem zustane to si piš zlato. Tak...
Dětství
je to jedno !!!: je to buzerant a buzerantem zustane to si piš zlato.

Archív

Archív - Červenec 2011

Dětství

24.07.2011 14:54 - karolina7.9 - komentáře (6)

Adam Lambert se narodil v americkém státě Indianě ve městě Indianapolis.Jeho matka Leila byla interiérovou designérkou a jeho otec Eber Lambert byl programový manažer.Krátce po jeho narození se rodina přestěhovala do Californie do města San Diego.Adam byl spolu se svým sourozencem Neilem vychováván jako Žid.

Krátký popis

24.07.2011 14:36 - karolina7.9 - komentáře (0)

Adam Lambert je americký zpěvák a herec,který se proslavil účinkováním v americké reality show American Idol,kde skončil na druhém místě.V roce 2009 vydal v Americe debutovou desku For Your Entertainment,která v roce 2010 vychází celosvětově spolu s pilotním singlem Whataya Want From Me.V červnu 2010 Adam Lambert vyjíždí na své první solové turné,které pojmenuje Glam Nation Tour.Skromné klubové turné trvalo 6 měsíců a navštívilo téměř dvě desítky států.Na začátku roku začali práce na následovníkovi úspěšné debutové desky.Podle posledních informací by měl nový materiál vyjít letos na podzim.

« Předchozí 1 Další »